Stichting Audiovisuele Toegankelijkheid

Menu
overzicht

Je Zal Het Maar Hebben is terug, nu met audiodescriptie!

12 januari 2021

De titel van BNNVARA-programma Je Zal Het Maar Hebben wordt meestal afgekort tot JZHMH. Inhoudelijk krijgen de deelnemers aan dit programma echter ruim de tijd om een inkijkje in hun vaak gecompliceerde leven te geven. Het iconische programma is dit jaar al voor het 20ste seizoen op de buis en heeft tot nu toe nog geen audiodescriptie gehad. Dat werd nu wel eens tijd, vond BNNVARA. Zij heeft er daarom voor gezorgd dat er na twee decennia goed nieuws is voor alle blinde en slechtziende fans van dit programma: Je Zal Het Maar Hebben krijgt op veler verzoek audiodescriptie!

Het programma:
Presentator Jurre Geluk volgt inspirerende en dappere jonge mensen met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien dat ze, ondanks hun aandoening, niet aan de zijlijn maar midden op het speelveld staan en ondanks hun ziekte of beperking alles uit het leven halen. Jurre ondergaat de beperking of ziekte van de deelnemers op een positieve en grappige manier en wekt bij de kijker middels zijn ervaringen nog meer respect voor de deelnemers.

De eerste aflevering op 5 januari was een special zonder audiodescriptie.
Aflevering 2 t/m 9 krijgen wel audiodescriptie.

Je Zal Het Maar Hebben is vanaf dinsdag 12 januari 2021 om 21:15 uur met audiodescriptie in Earcatch te volgen bij BNNVARA op NPO 3.